18 Απριλίου 2024 / 4:38 μμ
18 Απριλίου 2024 / 4:38 μμ

Αύγουστο η πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό

από fimotro

Από τις 8 Αυγούστου θα τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό επίλυσης διαφορών. Αυτό ανέφερε ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, προσθέτοντας ότι «πολλά σημεία είναι αυτοματοποιημένα προκειμένου να γίνονται οι διαδικασίες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και συντεταγμένα».
Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΟΠΕΜΕΔ παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα και τα εργαλεία που παρέχει ο θεσμός της διαμεσολάβησης στην εξωδικαστική επίλυση διαφορών και οι βασικές ρυθμίσεις του νόμου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.
Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας, στην ομιλία του, τόνισε τη σημασία του ρόλου της διαμεσολάβησης, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και ενδιαφέρουσα συγκυρία δεδομένου ότι ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών, αποτελεί, νόμο του κράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα