28 Μαρτίου 2024 / 3:35 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:35 μμ

Αφαντος ο απόστρατος αστυνομικός που δολοφόνησε έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου

από fimotro

Ακαρπες ήταν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 60χρονου συνταξιούχου αστυνομικού που φέρεται να πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα 68χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, πολύ κοντά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος αστυνομικός διαπληκτίστηκε έντονα με το θύμα, έξω από το γυμναστήριο, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ο λόγος. Σε κάποια στιγμή ο δράστης έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου.
Στη συνέχεια ο 60χρονος τράπηκε σε φυγή και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας.
Σημειώνεται ότι ο δράστης ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2012, στη Μεσσηνία.
Το χρονικό
Σκηνές φαρ-ουεστ το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, όταν άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, πολύ κοντά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί λογομαχία, ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι του πήρε το όπλο του και γύρισε στο σημείο όπου και πυροβόλησε τον άνδρα τρεις φορές.
Αφαντος ο Χρυσαυγίτης απόστρατος αστυνομικός που δολοφόνησε έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου [φωτό]
Οι δύο άντρες και τις προηγούμενες ημέρες είχαν συνεχείς διαπληκτισμούς. Σήμερα, το απόγευμα ο καυγάς ήταν τόσο άγριος που πιάστηκαν στα χέρια και οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν. Τότε ο απόστρατος αστυνομικός έφυγε από το σημείο, επέστρεψε σπίτι του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο σημείο ξανά.
Μάλιστα, ο απόστρατος από το σπίτι του μέχρι το γυμναστήριο περπατούσε με το όπλο στα χέρια. Πλησίασε τότε το θύμα και τον σκότωσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες. Εν συνεχεία περπατώντας και με το όπλο στα χέρια απομακρύνθηκε από το σημείο με τρομερή ψυχραιμία.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άντρες καυγάδιζαν συχνά αλλά η αφορμή ήταν μία κάμερα ασφαλείας που είχε το θύμα στην πόρτα του γυμναστηρίου και η οποία ενοχλούσε τον δράστη.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα