19 Απριλίου 2024 / 3:50 μμ
19 Απριλίου 2024 / 3:50 μμ

Αφαιρούνται η άδεια οπλοφορίας και ο αστυνομικός φρουρός του Σαββίδη

από fimotro

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ, με υψηλή αστυνομική εντολή αφαιρείται η άδεια οπλοφορίας του ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, μετά τις προκλήσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάτω από την κατακραυγή του κόσμου για την απάθειά της κατά τη διάρκεια της εισβολής και των επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Παράλληλα η απόφαση έχει να κάνει και με τη διαρροή ότι ο ομογενής επιχειρηματίας πήρε την άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής, έχοντας εισπράξει αρνητική γνωμάτευση από τον εισαγγελέα! Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης δεν έλαβε υπόψιν της τις αντιρρήσεις της Δικαιοσύνης και τώρα δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο παρά να του πάρει την άδεια οπλοφορίας. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ο Σαββίδης δεν θεώρησε ποτέ στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα την άδεια οπλοκατοχής και οπλοφορίας, όπως ορίζει ο νόμος!!! Ούτερ πλήρωσε ποτέ το παράβολο για αυτή την θεώρηση! Τέλος, σημειώνεται ότι μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει στην υπηρεσία φύλαξης δημοσίων προσώπων της ΕΛΑΣ, αφαιρείται ο εν ενεργεία αστυνομικός που με εντολή του αρχηγού συνόδευε τον Ιβάν Σαββίδη.

Εν τω μεταξύ, μετά το φύλλο αγώνα που «καίει» τους Θεσσαλονικείς χθες έγινε γνωστή και η έκθεση της αστυνομίας που αναφέρει την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και την τριπλή προσπάθεια που έκανε για να προσεγγίσει αξιωματούχους του αγώνα (σ.σ. διαιτητή και παράγοντες της ΑΕΚ). Συγκεκριμένα για την εισβολή Σαββίδη στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: «Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, κατόπιν επίτευξης τέρματος της γηπεδούχου ομάδας και εξ αφορμής της γενικότερης αμφισβήτησης και της επικρατούσας την δεδομένη χρονική στιγμή έντασης, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ Ιωάννης, συνοδεία της προσωπικής του ασφάλειας, εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και κινήθηκε προς το κέντρο αυτού. Κατόπιν προτροπής της προσωπικής του ασφάλειας και με την παρέμβαση Αστυνομικών Δυνάμεων απομακρύνθηκε από το κέντρο του γηπέδου και αποχωρώντας κινήθηκε προς τον πάγκο της Α.Ε.Κ, όταν και πάλι με την προτροπή των συνοδών της ασφαλείας και την παρέμβαση της Αστυνομίας, κινήθηκε με κατεύθυνση την φυσούνα των αποδυτηρίων. Λίγο πριν την αποχώρησή του, κινήθηκε εκ νέου με πρόθεση προσέγγισης των εκπροσώπων της φιλοξενούμενης ομάδας. Ακολούθως, ο διαιτητής και οι αποστολές των δυο ομάδων αποχώρησαν στα αποδυτήρια τους και περί ώρα 23.30, ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα».

Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα