28 Μαρτίου 2024 / 11:53 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:53 μμ

Αυτό ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι

από fimotro

Στις προσωπικές διαφορές πιστεύουν πως κρύβεται το κίνητρο της δολοφονίας του 19χρονου στην Πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Η δολοφονία έγινε γύρω στις 5:20 τα ξημερώματα. Αρχικά τρία άτομα διαπληκτίστηκαν με τον 19χρονο για πιθανών οικονομικούς λόγους. Τότε ένας από τους τρεις τον μαχαίρωσε στην κοιλιά και αποχώρησαν. Η κοπέλα που βρισκόταν μαζί με τον 19χρονο κάλεσε σε βοήθεια. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πλέον, οι αστυνομικοί θεωρούν πως το μυστικό της δολοφονίας κρύβεται στις επαφές του 19χρονου, τηλεφωνικές και με φίλους.

Εκτός από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, η ΕΛ.ΑΣ. έχει πάρει δεκάδες καταθέσεις από φίλους του άτυχου Θωμά για να βρουν ποιοι ήταν αυτοί με τους οποίους συνομίλησε, σύμφωνα με το STAR.

Σημειώνεται ότι το θύμα είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές το 2014, σε ηλικία 15 χρόνων, για αδικήματα, που σύμφωνα με τους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, δεν σχετίζονται με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα