29 Μαρτίου 2024 / 11:07 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:07 πμ

Αυτό είναι το τραγούδι της Demy που θα μας εκπροσωπήσει στην φετινή Eurovision! (βίντεο)

από fimotro

To τραγούδι «This is Love» της Demy επιλέχθηκε τελικώς για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην φετινή Eurovision!
Κατά τη διάρκεια του ελληνικού τελικού της ΕΡΤ, παρουσιάστηκαν τρία τραγούδια, το «When The Morning Comes Around», το «Αngels» και φυσικά το «This is Love» που τελικώς αναδείχτηκε το αγαπημένο του κοινού των κριτικών επιτροπών.
H σύνθεση και η παραγωγή του dance τραγουδιού ανήκει στον Δημήτρη Κοντόπουλο ενώ στους στίχους έγραψαν η Romy Papadea και ο John Ballard.
Το «This is Love» είχε διαρρεύσει πριν από μερικές ημέρες στο διαδίκτυο, κάτι που έκανε την ΕΡΤ να σκεφτεί τον αποκλεισμό του από τον ελληνικό τελικό. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη τελικώς και το «This is Love» μάγεψε το κοινό και τους κριτικούς της ομογένειας!
This Is Love
Ο ελληνικός τελικός παρουσιάστηκε από την Έλενα Μπουζαλά και τον Αντώνη Λουδάρος και το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας.
Το 70% της τελικής απόφασης βασίστηκε στις ψήφους του κοινού και το 30% στην κριτική επιτροπής των Ελληνικών κοινοτήτων της Ομογένειας.
Στο στούντιο της ΕΡΤ βρέθηκε η εμφανώς συγκινημένη Demy αλλά και οι βασικοί συντελεστές της ελληνικής αποστολής, Δημήτρης Κοντόπουλος και Φωκάς Ευαγγελινός.
Ανάμεσα στις… εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά σε ζωντανή σύνδεση.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Demy και στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο οι συμμετοχές του στον μουσικό διαγωνισμό βοήθησαν την καριέρα του.
Τις ευχές του στην κόρη του έστειλε μέσω βίντεο και ο πατέρας της, Επαμεινώνδας Παπαδέας.
Η νεαρή τραγουδίστρια θα ταξιδέψει στο Κίεβο τον Μάιο για να συμμετάσχει στον 62ο διαγωνισμό της Eurovision.
Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού στον διαγωνισμό «υπογράφει» ο Φωκάς Ευαγγελινός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα