24 Απριλίου 2024 / 11:10 πμ
24 Απριλίου 2024 / 11:10 πμ

Αυτός είναι ο 34χρονος που έπνιξε τον πατέρα του στην Κρήτη

από fimotro

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ο 34χρονος πατροκτόνος που σήμερα τα ξημερώματα σκότωσε τον πατέρα του μετά από καυγά.

Ο 34χρονος άνδρας, εμφανίστηκε στο δικαστήριο μετανιωμένος με τον εισαγγελέα να του ασκεί ποινικές διώξεις – σε βαθμό κακουργήματος – για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στη συνέχεια ο πατροκτόνος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί.

Ο δράστης έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς που τον βρήκαν μέσα στο υπνοδωμάτιο, λίγες ώρες μετά την δολοφονία του πατέρα του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr πατέρας και γιος έπιναν μαζί παρέα με ένα ακόμα άτομο Αλβανικής καταγωγής.

Όταν ο Αλβανός έφυγε από το σπίτι και έμειναν οι δυο τους ξέσπασε άγριος καυγάς καθώς ο γιος θυμήθηκε πως ο πατέρας του τον χτύπαγε όταν ήταν μικρός.

Στον καβγά, ο 34χρονος έπιασε ένα μαξιλάρι και έπνιξε τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα του πατέρα εντοπίστηκε από την αδερφή του το πρωί της Τρίτης.

Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα και λίγη ώρα αργότερα εντόπισε και συνέλαβε τον 34χρονο ο οποίος ήταν σε άσχημη κατάσταση λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ ενώ ομολόγησε την πράξη του.

Το πρωί της Τετάρτης στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στη Φορτέτσα όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 61χρονο Νίκο Σάλιαρη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του του γιου.

Πηγή:Cretapost.gr, cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα