18 Απριλίου 2024 / 11:47 πμ
18 Απριλίου 2024 / 11:47 πμ

Αυτός είναι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

από fimotro

Στοιχεία για την ταυτότητα και τη δράση του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, αλλά και τη φωτογραφία του, αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Βασίλη Γ. Λαμπρόπουλου στο Βήμα.
Ο 58χρονος, αρμενικής καταγωγής, Εμμανουήλ Γ. Εσ. που είχε γεννηθεί και κινείτο στη Νέα Ιωνία και είχε αλλεπάλληλες φορές οδηγηθεί στο Αυτόφωρο για υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, πριν από 20 ημέρες, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στη Ριζούπολη.
Ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί παλιότερα για υποθέσεις διακίνησης χασίς, για κλοπές και ληστείες του δρόμου ενώ προσφάτως υπήρχε αναζήτησή του για διαρρήξεις σε καταστήματα του Αμαρουσίου και αλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες είχε φυλακισθεί για ορισμένα από τα αδικήματά του. Μάλιστα υπήρχαν σχετικές αναζητήσεις του με τη βοήθεια στελεχών της ΕΛ.ΑΣ στις συγκεκριμένες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα