17 Απριλίου 2024 / 12:48 πμ
17 Απριλίου 2024 / 12:48 πμ

Αυτός είναι ο Ελληνας που σκόρπισε τον θάνατο στη Μελβούρνη (βίντεο-σοκ)

από fimotro

Ελληνικής καταγωγής είναι ο άνδρας που με το αυτοκίνητό του σάρωσε πεζούς στη Μελβούρνη προκαλώντας το θάνατο τριών ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί. Οπως έγινε γνωστό, νεκροί είναι ένας άντρας και μία γυναίκα περίπου 30 ετών και ένα παιδάκι. Ο δράστης ονομάζεται Δημήτρης Γαργασούλης, είναι 26 ετών και ζούσε στο Windsor, όπου πριν ξεχυθεί με φονική μανία στους δρόμους είχε μαχαιρώσει τον αδερφό του. Ο Γαργασούλης έχει ιστορικό βίας, χρήσης ναρκωτικών και προβλήματα ψυχικής υγείας.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Αυστραλία, Αλέκο Μάρκελλο, ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών (ICE) και είχε αποφυλακιστεί πριν από 6 μήνες.
Έχει συλληφθεί και φρουρείται τραυματίας από σφαίρες αστυνομικών, και είναι εκτός κινδύνου.
Με το μπορντό αυτοκίνητό του έπεσε πάνω στο πλήθος, τραυματίζοντας 20 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους οι πέντε νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταξύ των τραυματιών και ένα βρέφος τριών μηνών! Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους τραυματίες είναι κι άλλα παιδιά, ηλικίας δυο, τριών και εννέα ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα