28 Μαρτίου 2024 / 7:52 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:52 μμ

Αυτοκτονίες «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τα απανθρακωμένα πτώματα σε Σχιστό και Καβούρι

από fimotro

Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας των δύο ατόμων που εντοπίστηκαν απανθρακωμένα τα ξημερώματα, μέσα σε αυτοκίνητα στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά και στην παραλία Καβουρίου, αντίστοιχα, είναι πλέον το πιθανότερο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από έγκυρες αστυνομικές πηγές.
Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στις 2:30 πμ, ανήκει σε 50χρονο, ο οποίος είναι αδελφός αστυνομικού και ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Παράλληλα, το όχημα που επίσης εντοπίστηκε καμένο, στις 5:30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, ανήκει σε 52χρονο κρεοπώλη, ο οποίος διέμενε στο Παγκράτι. Όπως είπαν σε αστυνομικούς συγγενείς του 52χρονου, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πριν από λίγο καιρό είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.
Σημειώνεται πάντως, ότι καμία από τις δύο απανθρακωμένες σορούς δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής. Φως στα δύο παρόμοια περιστατικά, για τα οποία διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα