25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Αυτοδυναμία Μητσοτάκη βλέπει η Γερμανική Die Welt!

από fimotro

Στιγμιότυπο 2017-01-21, 11.21.45Το πρωθυπουργικό προφίλ του Κ. Μητσοτάκη άρχισαν επιμελώς να χτίζουν Ευρωπαϊκές εφημερίδες και κυρίως Γερμανικές. Δεν γνωρίζουμε εάν παίζουν ρόλο οι παραδοσιακά καλές σχέσεις της οικογένειας του Κων/νου Μητσοτάκη με το Βερολίνο ή πραγματικά οι Γερμανικές εφημερίδες εκτιμούν τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, η ουσία είναι ότι του καλλιεργούν το προφίλ του μελλοντικού πρωθυπουργού ο οποίος θα κυβερνήσει με αυτοδυναμία! Στο πλαίσιο αυτό, τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εκθειάζει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Die Welt. «Ο νέος λαϊκός σταρ είναι ένας συντηρητικός» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του δημοσιεύματος της συντηρητικής εφημερίδας. «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταποντίζεται στις δημοσκοπήσεις από τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ηγείται της συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας. Οι πολίτες στην Ελλάδα επιστρέφουν στην πεπατημένη. Στην πραγματικότητα ήταν ένα αουντσάιντερ όταν η Νέα Δημοκρατία αναζητούσε καινούργιο πρόεδρο. Ο 48χρονος Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκώντας δριμεία κριτική στην μέχρι σήμερα πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, κέρδισε αιφνιδιαστικά (σ.σ στις εσωκομματικές εκλογές) και έγινε αμέσως ο αγαπημένος του λαού. Πάει ένας χρόνος από τότε και κερδίζει συνεχώς η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν γίνονταν αύριο εκλογές θα έπαιρνε την απόλυτη πλειοψηφία με 156 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο 52», γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Σ.Σ. Fimotro : η συμπάθεια των Γερμανικών εφημερίδων στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι εμφανής. Κατά πόσο αυτή η συμπάθεια θα τον βοηθήσεισ στο εσωτερικό της Ελλάδας είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα