28 Μαρτίου 2024 / 9:03 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:03 μμ

Αυτοί οι δυο Έλληνες θα συμμετέχουν στην φετινή διάσκεψη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ

από fimotro

Δύο Έλληνες, ένας επικεφαλής κορυφαίας ελληνικής βιομηχανίας και ένας δημοσιογράφος, θα πάρουν μέρος στη φετινή διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που κάθε χρόνο συγκεντρώνει την ελίτ από τους χώρους της πολιτικής, της βιομηχανίας, της οικονομίας και των media.
Μέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει συμμετοχή 131 άτομα διαλεγμένα από την αφρόκρεμα του πολιτικού, οικονομικού και επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι «δεξαμενών σκέψης» (think-tank) και μεγάλων συγκροτημάτων του αστικού Τύπου.
Στη Σύνοδο που διεξάγεται από σήμερα μέχρι και την Κυριακή στο Σαντιγί της Βιρτζίνια, στο πολυτελές ξενοδοχείο Westfields Marriot, αρκετά κοντά στον Λευκό Οίκο, θα παρευρίσκονται δύο Έλληνες: Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της τσιμεντοβιομηχανίας TITAN και ο δημοσιογράφος και διευθυντής της Καθημερινής, Αλέξης Παπαχελάς.
Ο κ. Παπαλεξόπουλος είχε συμμετάσχει και στη Σύνοδο του 2016, μαζί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Libra Group, Γιώργο Λογοθέτη.
Σύμφωνα με το newmoney τα βασικά θέματα της 65ης συνόδου είναι: «Ο πόλεμος της ενημέρωσης», «Η διακυβέρνηση Τραμπ», «Η κατεύθυνση της Ε.Ε.», «Ρωσία και Κίνα». Ωστόσο, όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος δεν αναμένεται να φτάσει στη δημοσιοότητα τίποτα από τα διαμειφθέντα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα