25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Τραμπ για τον τομέα της Υγείας

από fimotro

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, επέλεξε τον Τομ Πράις, Ρεπουμπλικάνο, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων για την ανάθεση της ηγεσίας του αμερικανικού υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “The New York Times,” που επικαλείται πηγή εντός της ομάδας μεταβατικής διακυβέρνησης του Τραμπ.
Η επίσημη ανακοίνωση για την επιλογή αυτή, αναμένεται να γίνει σήμερα.
Ο Τραμπ αναμένεται ακόμα να επιλέξει επίσημα τη Σίμα Βέρμα, σύμβουλο Υγείας από την Ιντιάνα, για τη θέση της διευθυντού διοίκησης των Κέντρων Φροντίδας και Υπηρεσιών Υγείας, σύμφωνα με δηλώσεις μέλους της μεταβατικής ομάδας διακυβέρνησης του, στο Reuters.
Ο Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την παραπάνω επιλογή προσώπου, μαζί με την επιλογή του Τομ Πράις, Ρεπουμπλικάνου, μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων για την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, χαρακτηρίζοντας τις δύο επιλογές του, ως την “ιδανική ομάδα” για την αναδιοργάνωση του συστήματος υγείας στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο της ομάδας μεταβατικής διακυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα