25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που κερδίζουν το απίστευτο έπαθλο (βίντεο)

από fimotro

Κυριακή σήμερα και το Survivor επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας. Για ακόμα μία μέρα δεν θα λείψουν οι εντάσεις αλλά και οι εκπλήξεις στο ριάλιτι επιβίωσης ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους.

Όπως βλέπουμε και από το τρέιλερ το οποίο προβάλει ο ΣΚΑΙ στην αρχή του σημερινού επεισοδίου θα διαπιστώσετε για άλλη μια φορά πως η κόντρα του Σώζοντα και της Εύης καλά κρατεί, με τους δύο «πρωταγωνιστές» να  ανταλλάσσουν βαριές κατηγορίες ο ένας προς τον άλλο με την Εύη να του λέει: «Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου»! Ο Σώζων φυσικά αντιδράει λέγοντας της πως τα φορά και τα μπατζάκια του ξεχωρίζουν! Το καλύτερο όλων βέβαια είναι μια φράση της Εύης στην κάμερα, η οποία λέει: «Φτάσαμε σε ένα σημείο ο Σώζων να μας γλεντάει ομαδικώς»!

Το έπαθλο

Όσον αφορά το έπαθλο και το αγώνισμα τώρα. Σύμφωνα με τις εικόνες που βλέπουμε στο τρέιλερ το αγώνισμα θα είναι για ακόμα μια φορά απαιτητικό αλλά οι παίχτες θα τα δώσουν όλα για όλα καθώς το έπαθλο είναι «τεράστιο».  Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Γιώργος Λιανός στο τρέιλερ ο νικητής (του καλύτερου έως τώρα επάθλου και στα δύο Survivor) δεν θα είναι ένας αλλά δύο. Μια γυναίκα και ένας άνδρας, ενώ το έπαθλο θα είναι ένα ταξίδι στην Ελλάδα για να δουν τις οικογένειες τους.

Οι νικητές 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σημερινοί νικητές στο έπαθλο θα είναι η Ντάρια Τουρόβνικ από τους Μαχητές και ο Γιάννης Τσίλης από τους Διάσημους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα