29 Μαρτίου 2024 / 1:18 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:18 μμ

Αυτή είναι η 10χρονη Ειρήνη Ζ. που την άρπαξε ο πατέρας της

από fimotro

Σύμφωνα με “Το χαμόγελο του παιδιού”, στις 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18.00, απομακρύνθηκε η Ειρήνη Ζ., 10 ετών από τον πατέρα της, ο οποίος δεν ασκεί την επιμέλειά της, από την Κομοτηνή.

Η Ειρήνη Ζ., έχει ύψος 1,30 μ., ζυγίζει 29 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που απομακρύνθηκε από τον πατέρα της φορούσε πολύχρωμο κολάν, λευκή μπλούζα με μαύρες καρδιές και μωβ σαγιονάρες.
Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση της, καθώς η ανήλικη παραμένει μακριά από το άτομο που ασκεί την επιμέλειά της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεση τους.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την μικρή Ειρήνη, μπορεί να καλέσει σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στην Ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά. 116.000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα