20 Απριλίου 2024 / 7:29 πμ
20 Απριλίου 2024 / 7:29 πμ

Αυτή είναι η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου της ΝΔ

από fimotro

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συγκροτείται η Οργανωτική Επιτροπή του ΙΑ΄ Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Στα στελέχη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή είναι τα εξής:

Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Μέλη: Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, ο Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κωνσταντίνος Δέρβος, ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Γραμματέας Προγράμματος κ. Γεώργιος Στεργίου, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Χρήστος Ταραντίλης, ο Γραμματέας Οργανωτικού, κ. Στυλιανός Κονταδάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Μακάριος Λαζαρίδης, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου κ. Κύρα Κάπη, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο Σύμβουλος του Προέδρου κ. Αθανάσιος Νέζης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Μιχάλης Μπεκίρης.

Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου το συνέδριο

Στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη δόθηκαν τα «κλειδιά» του συνεδρίου του κόμματος που όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα, Τετάρτη στους Τομεάρχες, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

«Στόχος είναι να ανοίξουμε, για άλλη μια φορά, τις πόρτες του κόμματος σε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Για να αποδείξουμε ότι διαθέτουμε και σχέδιο, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό για να το υλοποιήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου ορίστηκε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Θα προηγηθούν επτά προσυνέδρια, πέντε από τα οποία θα γίνουν στην περιφέρεια και δύο στην Αττική.

Αναλυτικά:

Το 1ο προσυνέδριο θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου στη Νίκαια και θα έχει τίτλο: «Για τους Εργαζόμενους και τους Ανέργους».

Το 2ο προσυνέδριο θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου στην Πάτρα και θα έχει τίτλο: «Για τους Νέους».

Το 3ο προσυνέδριο θα γίνει στα Ιωάννινα και θα έχει τίτλο: «Για εκείνους που χρειάζονται στήριξη και αλληλεγγύη».

Το 4ο προσυνέδριο θα γίνει στο Ηράκλειο και θα έχει τίτλο: «Για τις Επιχειρήσεις και την Επανεκκίνηση της Οικονομίας».

Το 5ο προσυνέδριο θα γίνει στη Λάρισα και θα έχει τίτλο: «Για τους Αγρότες και την Ανάπτυξη στην Περιφέρεια».

Το 6ο προσυνέδριο θα γίνει στην Ανατολική Αττική και θα έχει τίτλο: «Για την καθημερινότητα των Ελλήνων, την Ασφάλεια και την Ποιότητα Ζωής τους».

Το 7ο προσυνέδριο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και θα έχει τίτλο: «Για ένα Νέο Πατριωτισμό».

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου θα διοργανωθούν, πέραν των προσυνεδρίων, και ειδικές εκδηλώσεις για θέματα που απαιτούν ακόμα μεγαλύτερη εμβάθυνση, όπως για παράδειγμα η διαχείριση του μεταναστευτικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα