20 Απριλίου 2024 / 12:14 μμ
20 Απριλίου 2024 / 12:14 μμ

Αυτές είναι οι πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούπα

από fimotro

ast1 ast5Τις πλαστές ταυτότητες που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρουπα και της 25χρονης που δήλωσε μέλος του Επαναστατικού Αγώνα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία προσπαθώντας να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για τη δράση των δύο γυναικών τα τελευταία χρόνια.

Ανάμεσα στα 10 πλαστά δελτία ταυτότητας από το σπίτι της Ηλιούπολης όπου συνελήφθη η Ρούπα, βρέθηκαν και πλαστά δελτία ταυτότητας ανδρών, μια τουλάχιστον εκ των οποίων είναι του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και δύο ταυτότητες που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ίσως τους οδηγήσουν στα 4-5 νέα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.

Συγκεκριμένα για τις φωτογραφίες των ταυτοτήτων με τα στοιχεία ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος του Γεωργίου και της Βασιλικής και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Βασιλείου και της Χριστίνας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι περιλαμβάνουν στοιχεία ταυτοτήτων που έχουν κλαπεί μόνο που στις φωτογραφίες δεν απεικονίζονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες τους.

Έτσι πλεόν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής ψάχνουν να βρουν αν με τις ταυτότητες αυτές έχουν νοικιαστεί γιάφκες, σπίτια, αυτοκίνητα ή γκαράζ που χρησιμοποιούσε ο Επαναστατικός Αγώνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι ταυτότητες είναι οι εξής:

Α) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας που βρέθηκε σε οικία στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, όπου συνελήφθη η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. Έχει αριθμό ΑΚ 757923 και φέρεται να εκδόθηκε την 03-09-2013 από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, υπό στοιχεία κατόχου ΔΗΜΑ Διονυσία του ΚΡΙΣΤΑΚΗ και της ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ, γεν. 02-08-1987 στην Αθήνα Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα