20 Απριλίου 2024 / 5:11 πμ
20 Απριλίου 2024 / 5:11 πμ

Αυστριακός ο νέος CEO του ΤΧΣ!

από fimotro

Το Euro Working Group ενέκρινε την τοποθέτηση του Martin Czurda ως διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο δύο άτομα με γνώση του θέματος.
Ποιός είναι όμως ο νέος ισχυρός άνδρας του ΤΧΣ; Ο Martin Czurda έχει διατελέσει πρόεδρος της αυστριακής Anadi Bank, ενώ διετέλεσε και διευθύνων σύμβουλος της Amsterdam Trade Bank N.V.
Υπήρξε διευθυντής της διεύθυνσης διεθνών αγορών της Raiffeisen Zentralbank AG Wien της Αυστρίας, αλλά και διευθυντής της SREI Infrastructure Finance Limited.
Επίσης έχει εργαστεί ως μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου στην Pfandbriefbank (Österreich) AG, αλλά και μέλος του εποπτικού συμβουλίου της Hypo-Wohnbaubank AG.
Υπήρξε ακόμη μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Adria Bank AG.
Ο Czurda, αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης το 1983, ενώ ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στα οικονομικά το 1988.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα