16 Απριλίου 2024 / 11:02 πμ
16 Απριλίου 2024 / 11:02 πμ

Αυξάνονται συνεχώς τα κέρδη της Goldman Sachs!

από fimotro

Αυξήθηκαν απροσδόκητα τα κέρδη της Goldman Sachs στο β΄ τρίμηνο, παρά τις δύσκολες συνθήκες στις βασικές της δραστηριότητες.

Τα δημοσιευμένα κέρδη της εταιρείας της Wall Street διαμορφώθηκαν στα 3,95 δολάρια. Οι αναλυτές ανέμεναν 3,39 δολάρια α, έναντι των 3,72 δολαρίων πριν από ένα χρόνο.

Τα έσοδα των 7,89 δισ. δολαρίων μειώθηκαν από τα 7,93 δισ. δολάρια στο β΄ τρίμηνο του περασμένου έτους, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν 7,52 δισ. δολάρια.

Η απόδοση ιδίων κεφαλαίων της Goldman, διαμορφώθηκε στο 8,7% στη διάρκεια του τριμήνου.

Επίσης, τα καθαρά έσοδα σε σταθερό εισόδημα, νομίσματα και εμπορεύματα, διαμορφώθηκαν 40% χαμηλότερα έναντι του προηγουμένου έτους, σε ένα τρίμηνο που χαρακτηρίστηκε από τη χαμηλή μεταβλητότητα και την υποτονική δραστηριότητα.

Το investment banking διαμορφώθηκε 3% χαμηλότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, αλλά η επενδυτική δραστηριότητα και η δραστηριότητα χορήγησης δανείων αυξήθηκε 42% για τη χρήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα