20 Απριλίου 2024 / 2:28 πμ
20 Απριλίου 2024 / 2:28 πμ

Αρχίζει και υπάρχει πρόβλημα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ…

από fimotro

Πρόσφατα, ο Νίκος Φίλης έβαλε στο στόχαστρο της κριτικής του τον Πάνο Καμμένο και την απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να προχωρήσει σε συμφωνία για την προμήθεια νέων πολεμικών μαχητικών F-35 καθώς και την αναβάθμιση των F-16 που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία, συνολικής αξίας άνω των 2 δισ. ευρώ.
Τότε, είχε κάνει λόγο για μια συγκυβέρνηση που «στερείται νομιμοποιητικής βάσης» και είχε ζητήσει την αντικατάσταση των ΑΝΕΛ με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αν και «βρώμικο» (όπως το χαρακτήριζε στην ομιλία του), βρίσκεται πιο κοντά στην ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έχουν προκαλέσει τριγμούς στους ΑΝΕΛ και είναι χαρακτηριστικό πως ο Δημήτρης Καμμένος, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, αφήνει να εννοηθεί πως έχει ξεκινήσει ένας «εμφύλιος» μέσα στην κυβέρνηση, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην «έξοδο»!

Σήμερα, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, επανήλθε με δηλώσεις του στον Real fm, ζητώντας ξεκάθαρη τοποθέτηση συνολικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το αν θέλει τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως κυβερνητικό εταίρο ή όχι. Όπως είπε «…εγώ θέλω απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να μας πούνε τι θέλουν, διότι έχουμε ρίξει πολύ δουλειά και ιδρώτα. Δεν θα ήθελα να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το υπονοούμενο».

Στη δήλωση αυτή που έκανε, όπως είπε ο ίδιος, είχε συνεννοηθεί πριν με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο!

«Αυτό αποτελεί προβληματισμό ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ και πριν κάνω αυτές τις δηλώσεις, ήρθα σε συνεννόηση με τον Πάνο (σ.σ Καμμένο) και του είπα, δεν γίνεται. Δεν ανέχομαι να ξαναμπώ και να τους κοιτάω στα μάτια μέσα στο Κοινοβούλιο και να ξέρω ότι δεν με θέλουν» συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Η δήλωση του κ. Φίλη με προσβάλλει πάρα πολύ ως άνθρωπο κι ως προσωπικότητα αλλά και όλη την κοινοβουλευτική ομάδα των Ελλήνων που έχουμε στηρίξει την κυβέρνηση και έχουμε βάλει πλάτη. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η σιγή αυτές τις μέρες και δεν ξέρω βέβαια αν κατάλαβε και ίδιος τι είπε. Εδώ γίνεται χαμός με την αξιολόγηση και εμείς ασχολούμαστε με τα βρώμικα του Φίλη»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα