28 Μαρτίου 2024 / 10:17 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:17 μμ

Αραιές νεφώσεις και ασθενείς παροδικές βροχές σήμερα

από fimotro

Για σήμερα Δευτέρα αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Ασθενείς και παροδικές βροχές θα σημειωθούν κατά τόπους στο Ιόνιο, στις παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και στο Αιγαίο. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 4 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 15, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 17, και στην Κρήτη από 9 έως 19.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου μετά το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς παροδικές βροχές κατά τόπους. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα