24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Από 40 έως 125 έτη φυλακή καταδικάστηκε ο παιδόφιλος πρώην γιατρό της ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ

από fimotro

Ποινή φυλάκισης 40 έως 125 ετών για τα εγκλήματά του κατά ανήλικων αθλητριών επέβαλε δικαστήριο των ΗΠΑ στον πρώην γιατρό της ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ, Λάρι Νάσαρ.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Νάσαρ, πάνω από 260 γυναίκες αποκάλυψαν ότι ο πρώην γιατρός τις κακοποίησε σεξουαλικά με το πρόσχημα της ιατρικής εξέτασης.

Ο 54χρονος ομολόγησε ότι κακοποίησε κορίτσια και νεαρές γυναίκες, τόσο σε ένα γυμναστήριο για ελίτ αθλητές όσο και στο πλαίσιο της εργασίας του στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και τον οργανισμό USA Gymnastics, που προπονεί την ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ.

Πριν από λίγες ημέρες ιδιαίτερα τεταμένο ήταν το κλίμα στη δίκη του Λάρι Νάσαρ, του ολυμπιακού προπονητή των ΗΠΑ.

Η κατάσταση φάνηκε να ξεφεύγει, όταν ο πατέρας μιας αθλήτριας επιτέθηκε στον Νάσαρ με σκοπό να τον χτυπήσει, με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να τον συλλαμβάνει. Ο συγκεκριμένος πατέρας απευθυνόμενος στην πρόεδρο του δικαστηρίου την είχε ρωτήσει αν μπορεί να βρεθεί για πέντε λεπτά μόνος του με τον δράστη και από την στιγμή που πήρε αρνητική απάντηση προσπάθησε να τον λιντσάρει μέσα στο δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα