24 Απριλίου 2024 / 10:27 πμ
24 Απριλίου 2024 / 10:27 πμ

Από το Κολωνάκι έφυγε το τρομοδέμα

από fimotro

Απαντήσεις σχετικά με τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον έλεγχο της αλληλογραφίας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου που τραυματίστηκε από έκρηξη παγιδευμένου φακέλου χτες το απόγευμα, επιχειρεί να δώσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, εξετάζοντας με πολύ προσοχή όλες τις παραμέτρους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει βίντεο που επιβεβαιώνει την κατάθεση ενός εκ των αστυνομικών της φρουράς του κ. Παπαδήμου, που ήταν επιφορτισμένος με τον έλεγχο της αλληλογραφίας που λάμβανε ο κ. Παπαδήμος, ότι πήγε τους φακέλους στη Βουλή.
Όπως αναφέρει ο αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού άφησαν τον κ. Παπαδήμο στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο ίδιος μετέφερε τους φακέλους στην Βουλή με την μοτοσικλέτα του και τους παρέδωσε για έλεγχο στα μηχανήματα X-ray, στο φυλάκιο δίπλα στην κεντρική είσοδο. Λίγα λεπτά αργότερα του επέστρεψαν την αλληλογραφία, με την οποία πήγε και πάλι στην ΤτΕ όπου την παρέδωσε στον κ. Παπαδήμο.
Ο φρούραρχος της Βουλής ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει την κατάθεση του αστυνομικού, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μια πάγια διαδικασία που δεν έχει ακολουθηθεί, ενώ από τη Βουλή επιμένουν ότι δεν έγινε ο έλεγχος στα εκεί μηχανήματα X-ray.
Κύκλοι της Βουλής εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι ο έλεγχος του τρομοδέματος δεν έγινε από το κοινοβούλιο. Σημειώνουν μάλιστα ότι ακόμη κι αν οι κάμερες δείχνουν τον συγκεκριμένο συνοδό ασφαλείας, δεν υπάρχει όμως πλάνο που να δείχνει το συγκεκριμένο δέμα.
Από διεύθυνση στο Κολωνάκι εστάλη ο φάκελος
Την ίδια ώρα, από τις έως τώρα έρευνες προέκυψε ότι ο φάκελος εστάλη από διεύθυνση στο Κολωνάκι.
Από το κολάζ των υπολειμμάτων του τρομοδέματος φαίνεται και ο φερόμενος ως αποστολέας, ο οποίος- σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- δεν είναι δημόσιο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα