29 Μαρτίου 2024 / 8:59 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:59 πμ

Από την… Ελληνική διαστημική υπηρεσία της Βουλής μίλησε ο Τσίπρας! (βίντεο)

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Χαρές και πανηγύρια χθες βράδυ στη βουλή. Ο Αλέξης Τσίπρας φορώντας το διαστημικό «σκάφανδρο», και έχοντας δίπλα του τον εμπνευστή και δημιουργό της διαστημικής υπηρεσίας Νίκο Παππα, έδωσε το καθιερωμένο ρεσιτάλ ψεύδους πριν ξεκινήσει για το διάστημα.

Με πλήρωμα και ακροατές τους 153 «κομάντος» για τη διασωσή του μέσα στη «στρούγκα» να τον χειροκροτούν, έσπασαν κάθε ρεκόρ χειροκροτήματος σε διαστημάνθρωπο!!! Βέβαια δεν ξέρω αν γνώριζαν για πιο λόγο χειροκροτούν ή τους είχαν ποτίσει κάτι για να είναι χαρούμενοι!

Μέσα από μια τελετουργική θεατρική παράσταση εντυπώσεων για τη διαπλοκή και τα δάνεια, με αλληλοκατηγορίες συνοικιακού καφενείου χαμηλού επιπέδου, έκλισε η παράσταση, ενώ τα κύρια και μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και φτωχοποίησης έμειναν αναπάντητα, ενώ η θηλιά της διαπραγμάτευσης σφίγγει όλο και περισσότερο στο λαιμό του Αλέξη!

Είχαμε και τον κύριο Ξυδάκη που πήρε το λόγο και έδωσε μαθήματα για το τι είναι προπαγάνδα και προσπάθησε να εξηγήσει με δικούς του όρους. Ποιος! Ο ΣΥΡΙΖΑ που τα στελέχη του στην προπαγάνδα και το ψέμα έχουν πάρει πολλά διδακτορικά!

Εντύπωση πάντως μου έκανε ένας τύπος(ας με συγχωρήσει δεν τον γνωρίζω, δεν ξέρω αν ήταν υποργός)που καθόταν ακριβώς πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε συντονιστεί απόλυτα με τον αρχηγό του και όταν γελούσε ταυτιζόταν απόλυτα μαζί του και είχαν συγχορδία. Δεν σας κρύβω, γέλασα και εγώ για πρώτη φορά μέσα στη βουλή.

Από την άλλη είχαμε ένα Φάμελο( τον θυμάστε έναν φωνακλά που τον έκανε υπουργό)να προσπαθεί να δώσει «σκονάκια» στον Αλέξη Τσίπρα την ώρα που μιλούσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να του απαντήσει προκαλώντας το γέλιο των βουλευτών και την παρέμβαση του κ. Μητσοτάκη.

Αποκάλυψη ήταν ο Πάνος Καμένος, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. Έριξε τόση λάσπη και κατηγορίες στον δημοσιογραφικό κόσμο και τα ΜΜΕ που δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Οδοστρωτήρας ο άνθρωπος. Μάλιστα κάλεσε τον εισαγγελέα, με βάση το πόρισμα της επιτροπής και την εισαγγελέα διαφθοράς να παρέμβουν άμεσα.
Γειά σου ρε Πάνο, εσύ θα κάνεις την κάθαρση…..Άντε και πρωθυπουργός στη θέση του φίλου σου Αλέξη!

Αχ καημένη κοινωνία ποιοι μας κυβερνάνε και που μας πάνε! Ευτυχώς που ο Παππάς φροντίζει για το μέλλον μας με την ελληνική διαστημική υπηρεσία. Έτσι έχουμε ελπίδα να περάσουμε καλύτερα σε κάποιον άλλο πλανήτη, διότι αν ο Αλέξης παραμείνει-όπως λέει-μέχρι το 2019 θα έχουν γίνει όλα στάχτη και θα χάσουμε την ευκαιρία της διαστημικής μετανάστευσης!

Απολαύστε τώρα τα χαμόγελα από τα τετράδυμα, όταν τους ανακοινώνει ο μπαμπάς ότι έχουν προτεραιότητα για το διαστημικό ταξίδι με βάση το πλάνο Παππά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα