25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Από μπάσκετ δεν έχει ιδέα, το… κατς όμως το ξέρει πολύ καλά!

από fimotro

Μπορεί να μην υπάρχει μπασκετμπολίστας Μπόγρης, καθώς πρόκειται για τον πιο ατάλαντο σέντερ που έχει εμφανιστεί… ever, στο ξύλο πάντως έχει πολύ καλές επιδόσεις! Επίθεση, την οποία χαρακτηρίζει «δολοφονική» καταγγέλλει πως δέχτηκε από τον Γιώργο Μπόγρη σε μαγαζί του Κολωνακίου ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου. Ο ίδιος αναφέρει πως επενέβησαν παρευρισκόμενοι για να τον σώσουν και πως πήγε στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά. Όπως ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος, ο 28χρονος σέντερ είπε πως ένα χτύπημα ήταν για χάρη ενός συγκεκριμένου παίκτη (τον οποίο δεν κατονόμασε).

Αναλυτικά το ποστάρισμά του στο Facebook:
«Πριν από λίγα λεπτά δέχτηκα δολοφονική επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο από τον διεθνή αθλητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπόγρη, σε κεντρικό μαγαζί του Κολωνακιού. Ευτυχώς καθώς δεν μπορώ να τα βάλω με άνθρωπο 2.12 με έσωσαν παρευρισκόμενοι και ο υπάλληλος του μαγαζιού, Λεωνίδας Κουκουλομάτης. Ενημερώθηκε η αστυνομία και μεταβαίνω στο νοσοκομείο. Το μαγαζί έχει φυσικά υποχρέωση να κρατήσει την επίθεση από τις κάμερες. Ο παίκτης ανέφερε ‘και αυτή από τον συγκεκριμένο παίκτη’ που φυσικά δεν πιστεύω ότι ο τελευταίος έχει καμία σχέση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα