24 Απριλίου 2024 / 7:48 πμ
24 Απριλίου 2024 / 7:48 πμ

Απροστάτευτη κοινωνία από αγύρτες, παρανοϊκούς – Από το Καματερό στο Σώρρα με τα 2,8 τρις!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Αγαπητό Fimotro,

Αγύρτες, παρανοϊκοί, σχιζοφρενείς και κομπογιαννίτες, που έχουν το ακαταλόγιστο, εκμεταλλεύονται την απελπισία του Έλληνα εδώ και δεκαετίες. Τι κάνει η πολιτεία; Είναι και αυτό, ένα φαινόμενο της παθογένειας του DNA ενός ολόκληρου λαού!

Δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς την ηλιθιότητα από τη βλακεία, και το παραμύθι από την απάτη. Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να ερευνήσει η ψυχιατρική επιστήμη η πολιτεία και η δικαιοσύνη!

Όποια και αν είναι η γνωμάτευση, ένα είναι γεγονός, ότι την ηλιθιότητα και την βλακεία ο Έλληνας την έχει υιοθετήσει ως μόνιμη ασθένεια εδώ και πολλά χρόνια. Μια μερίδα «Ελλήνων» με ψυχικές διαταραχές και απογοήτευση, παθιάζετε όταν ακούει παραμύθια, ψέμα και απάτες που τον γεμίζουν ελπίδα.

Μια ελπίδα που εμπορεύονται κάθε είδους αγύρτες, επιτήδειοι, απατεώνες και τσαρλατάνοι, παρανοϊκοί και σχιζοφρενείς, εμφανιζόμενοι ως σωτήρες της ελληνικής κοινωνίας, στοχεύοντας αρχικά σε ευαίσθητα και ευπαθή άτομα. Στη συνέχεια μέσα από το ψέμα, την απάτη και τη μύηση άλλων ατόμων, αποκτούν φανατικούς φίλους, και οπαδούς. Δημιουργούν οργανώσεις, γραφεία, σωματεία, συλλόγους, αρχηγούς υπαρχηγούς και στελέχη προπαγάνδας, του… χρυσοφόρου «προϊόντος της απάτης» που παράγουν, κάνοντας χρυσές δουλειές.

Με την πλύση εγκεφάλου νέων μελών και την ύπνωση των πιστών τους, με όρκους πίστης και πειθαρχίας, τους κάνουν «πιόνια» ελέγχου και υπακοής του αρχηγό-απατεώνα-εκβιαστή μόλις τους εγκλωβίσει στα δίχτυα του. Ο εμπνευστής-αρχηγός αποκτά προσωρινά(ουδέν μονιμότερο του προσωρινού) κοινωνική καταξίωση, δύναμη και χρήμα, νομιμοποιώντας παράνομες πράξεις.

Οι πιστοί, είναι κυρίως χαμηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, που πέφτουν εύκολα στις παγίδες των απατεώνων, αναζητώντας το εύκολο χρήμα, ιατρική θεραπεία η θρησκευτική γαλήνη και ανακούφιση. Αυτή τη δύναμη των απατεώνων εκμεταλλεύονται πολλές φορές, πολιτικοί, επιχειρηματίες, δικηγόροι, και κάθε καρυδιάς καρύδι που μπαίνει στο σύστημα, ενώ τα ΜΜΕ πολλές φορές παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξελιξή τους, προς την «καταξίωση» η την φυλακή!

Η υπόθεση των 600 δις του Σώρρα(μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι είναι 2,8 τρις)που θα σώσει την Ελλάδα και η οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσης», με όρκους, απάτες, και εκβιασμούς, που ήρθαν στην επιφάνεια μετά τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου που ήταν μέλος της οργάνωσης μου κέντρισε τον ενδιαφέρον να κάνω μια αναδρομή στο παρελθόν με τέτοιου είδους απάτες….

Νερού Καματερού, Αγία Αθανασία του Αιγάλεω και τα 600 δις(2,8 τρις) του Σώρρα, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σε μια απογοητευμένη κοινωνία από την κρίση και τη φτώχεια.

Το παράδοξο είναι, ότι οι «σωτήρες» αυτοί, έχουν πολύ τόσο ανεπτυγμένη την ικανότητα της απάτης. Έχουμε όμως και πολιτικούς που εξαπατούν προεκλογικά με την ίδια ατζέντα και ευκολία τους ψηφοφόρους για να κυβερνήσουν.

Ας δούμε ένα, ένα τα πρόσωπα που έγραψαν τη δική τους ιστορία με την πολιτεία και την δικαιοσύνη θεατές μπροστά στο δράμα της εξαπάτησης ενός ολόκληρου λαού.

-Γιώργος Καματερός: Δικηγόρος από την Κώ, με το «θαυματουργό» νερό. Εμφανίσθηκε στο δημόσιο προσκήνιο το 1976 όταν ανακοίνωσε πως είχε εφεύρει ένα φάρμακο το οποίο είχε την ικανότητα να αναστέλλει και να εξουδετερώνει κάθε νεοπλασματική νόσο.

Είναι η αρχή μίας από τις πιο μαύρες σελίδες που θα ζήσει η ελληνική κοινωνία. Με την βοήθεια του λαϊκού Τύπου που είχε βρει το δικό του κοίτασμα χρυσού, το «νερό Καματερού», χέρι, χέρι, άρχισε να μεταφέρεται με βυτία και άνθρωποι να δαγκώνουν χέρια συνανθρώπων τους για να τους πάρουν ένα μπουκαλάκι να το πάνε σε ασθενείς για να σωθούν από τον καρκίνο. Πολλοί ασθενείς διακόπτουν την ιατρική θεραπεία και πίνουν νερό… για να θεραπευτούν, θέτοντας σε κίνδυνο
Την υγεία τους.

Σύμμαχος στην άσχημη αυτή φάρσα ο εφοπλιστής και οικονομολόγος Γ. Γράτσος ο οποίος διέθεσε το γραφείο του στο Κολωνάκι για να δοθεί η πρώτη Συνέντευξη. Μετά τη συνέντευξη και τη δημοσιότητα, στις 17 Φεβρουαρίου, θα παιχθεί ένα ακόμη σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Καματερό και απελπισμένους κομπάρσους και αφελείς η απελπισμένους ανθρώπους που τροφοδοτούσαν την μεγαλομανία του.

Αποκορύφωμα, στις 19 Φεβρουαρίου 1976, όταν χιλιάδες κόσμος συνωστίζεται έως αργά το βράδυ έξω από την Αγία Σοφία στο Ψυχικό για να γεμίσουν ένα μπουκαλάκι νερό από τα βυτιοφόρα που φθάνουν. Όργανα της αστυνομίας προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να σχηματίσει ουρές, κανείς όμως δεν πειθαρχεί.

Ορισμένοι δαγκώνουν τα χέρια των τυχερών για να τους αποσπάσουν τα μπουκάλια , ενώ για να καλύψει την ραγδαία αυξανόμενη ζήτηση σε ολόκληρη την Ελλάδα, η «επιστημονική ομάδα» ορίζει τοπικούς αντιπροσώπους και αρχίζει να μοιράζει και «σκόνη πετρώματος Άλφα» σε σωληνάρια για ανάμιξη με «απλό» νερό. Το κάθε μπουκαλάκι πωλείται προς 20 δραχμές. Μια καλοστημένη απάτη με μεγάλο τζίρο.

Πολιτεία και δικαιοσύνη αδιαφόρησαν. Ο Γιώργος Καματερός μετά από περιπέτειες αυτοκτόνησε το 1998 σε ηλικία 58 ετών.
-Αθανασία Κρικέτου – Σάμαρη: Έγινε ευρέως γνωστή ως Αγία Αθανασία του Αιγάλεω. Αμόρφωτη βοσκοπούλα (δεν τελείωσε ούτε το Δημοτικό) εκμεταλλεύτηκε από μικρή μια σπάνια δερματική νόσο από την οποία έπασχε (κνιδωτικός δερμογραφισμός) και ισχυρίσθηκε ότι η Παναγία επικοινωνούσε μαζί της μέσω μηνυμάτων που εμφανίζονταν στο σώμα της.

Όπως γίνεται συνήθως σε θέματα που αφορούν στην πίστη και τη θρησκεία, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν την Αθανασία και την αγιοποίησαν. Περνώντας ο καιρός, η επικοινωνία με την Παναγία έγινε για την Αθανασία μια καλοστημένη επιχείρηση, από την οποία κέρδιζε πολλά χρήματα. Εξαπατούσε τους πιστούς και τους αποσπούσε χρήματα, για να τους αγιάσει. Είχε στη δούλεψή της ανθρώπους, που εργάζονταν εθελοντικά στα κτήματά της, για να της ξεπληρώσουν τα καλά, που νόμιζαν ότι τους είχε κάνει. Πολλοί ήταν εκείνοι που στήριξαν την «Άγια» Αθανασία. Ακόμα και πολιτικοί, αστυνομικοί και δικαστές.

Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που την πολέμησαν. Η Αγία Αθανασία βρισκόταν συχνά στα δικαστήρια. Οι δικαστές όμως πάντα την αθώωναν λόγω «ομαδικής βλακείας» όπως αποφαίνονταν. Σήμερα η 85χρονη «Αγία» είναι καθηλωμένη σε καροτσάκη χωρίς θαύματα, και πιστούς!!!

-Αρτέμιος Σώρρας: Αετονύχιδες είναι γεμάτη η Ελλάδα που περιμένουν την ευκαιρία να δράσουν. Μια τέτοια ευκαιρία βρήκε και ο σχιζοφρενής-παρανοϊκός Αρτέμιος Σώρρας με τα 600 δις(2,8 τρις). Ο Μαρμαράς-πλακάς της 3ης δημοτικού από την Πάτρα που αναστάτωσε την Ελλάδα, με την πολιτεία και τη δικαιοσύνη να παραμένουν θεατές.

Μέσα στην κρίση και την απογοήτευση του Έλληνα έρχεται να σώσει τη χώρα με εκατοντάδες δις-τρις. Εμφανίζεται να έχει αμύθητα λεφτά, μυστηριώδη Τράπεζα, αρχαίους θεούς, μασόνους, διαστημόπλοια, με χιλιάδες οπαδούς και φίλους να τον ακολουθούν μαζικά που έχουν μπει στο σύστημα. Εφορίες να κατακλύζονται από «ομόλογα» που παραχωρεί σε οπαδούς του με το αζημίωτο να πληρώσουν χρέη και δήμοι να υπογράφουν συμβόλαια συνεργασίας μαζί του, ακόμη και μετά θάνατον.
Λέτε λοιπόν όλοι αυτοί οι κομπογιαννίτες να εμπνέονται και από τα ψέματα των πολιτικών; Τα 600 δις(2,8 τρις) του Σώρρα που θα σώσουν τη Ελλάδα είναι η χειρότερη απομίμηση μετά τον Καματερό και την Αγία Αθανασία.
Αλήθεια η πολιτεία και οι εισαγγελείς πως προστατεύουν τους πολίτες από αγύρτες, παρανοϊκούς, σχιζοφρενείς και απατεώνες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα