29 Μαρτίου 2024 / 2:15 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:15 πμ

Αποσύρεται ο Θεοδωρόπουλος από την προσπάθεια σωτηρίας του ΠΑΟ!

από fimotro

Με επίσημη δήλωσή του, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, τόνισε πως απέσυρε την προσπάθειά του για εύρεση λύσης στον Παναθηναϊκό, μια ημέρα αφότου το όνομά του βγήκε στην επιφάνεια ως ένας από τους επιχειρηματίες που ήταν διατεθειμένος να συμβάλει για να βγει το “τριφύλλι” από το τέλμα, προφανώς γιατί κατάλαβε ότι θα έμπλεκε πολύ άσχημα, κανένας δεν θα του έλεγε “ευχαριστώ” και στο τέλος θα τον έβριζαν και από πάνω εάν η προσπάθεια δεν έφερε αποτέλεσμα!

Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι υποχρεωμένος να σταματήσει την προσπάθεια, καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές του η εξεύρεση “μαγικής λύσης για την ομάδα μας”.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα