28 Μαρτίου 2024 / 8:21 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:21 μμ

Αποστάσεις Δένδια από το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό

από fimotro

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, με αφορμή το αυριανό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό επισημαίνει ότι «η ιστορική εμπειρία έχει αποδείξει ότι τα συλλαλητήρια δεν βοήθησαν τελικά στην προώθηση των εθνικών θεμάτων κατά επωφελή τρόπο».

«Αναγνωρίζω, βεβαίως, ότι πράγματι αποτελούσαν έκφραση της διαμαρτυρίας της κοινής γνώμης για τον σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας και ότι για τους περισσότερους συμμετέχοντες τα κίνητρα ήταν αγνά. Από εκεί και πέρα, όποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να συμμετάσχει ως άτομο έχει το δικαίωμα να το πράξει», αναφέρει ο κ.  Δένδιας στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η εθνική γραμμή που χάραξε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι δεν έχει αλλάξει. Οσον αφορά στην αύξηση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, ο κ. Δένδιας σημειώνει: «Σε όσα τεχνάσματα κι αν καταφύγει η κυβέρνηση, ακόμη και μέσω “μεταγραφών”, δύσκολα θα αποφύγει το πικρό ποτήρι της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα