20 Απριλίου 2024 / 7:49 πμ
20 Απριλίου 2024 / 7:49 πμ

Απορρίφθηκε η πρόταση Βενιζέλου να κληθούν εκπρόσωποι του ΥΠΟΙΚ για λίστες φοροδιαφυγής

από fimotro

Η κυβερνητική πλειοψηφία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, απέρριψε το αίτημα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου να κληθούν για να ενημερώσουν τα μέλη της, εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών και των δικαστικών ενώσεων.
Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται σε λίστες φοροδιαφυγής, ζήτησε να κληθούν και να ενημερώσουν την Επιτροπή είτε ο υπουργός Οικονομικών ή η αρμόδια υφυπουργός, είτε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου για να ερευνηθεί, όπως είπε, αν εμπλέκεται η κυβέρνηση στη διαρροή αυτών των πληροφοριών.
Σε ότι αφορά το αίτημά του για τους εκπροσώπους του δικαστικού σώματος, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι με αφορμή τη δημιουργία της νέας Συνδικαλιστικής Ένωσης πρέπει να κληθούν, προκειμένου να ενημερώσουν για το θέμα του δικαστικού συνδικαλισμού.
ΑΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα