29 Μαρτίου 2024 / 3:24 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:24 πμ

Απονομή των Βραβείων «Δημήτρη & Μιράντας Τομπουλίδη» από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων

από fimotro

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου διοργανώθηκε από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων Αττικής στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης εκδήλωση για την απονομή των βραβείων «Δημήτρη & Μιράντας Τομπουλίδη» στους αριστούχους απόφοιτους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων και ομιλία με θέμα «Ο προσανατολισμός της εκπαίδευσης στον ανθρωπισμό» από τον Dr.Αντώνιο Καραμπάτσο, πρ.Εντεταλμένο Καθηγητή Πανεπιστημίου, Σχολικό Σύμβουλο & Εκπαιδευτή Εκπαιδευτών Ενηλίκων.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στο σύντομο χαιρετισμό τυ συνεχάρη τον πρώην Δήμαρχο Μελισσίων κο Δημήτρη Τομπουλίδη και τη Διοίκηση της Ένωσης για αυτήν την πρωτοβουλία η οποία στηρίζει τη νέα γενιά των μαθητών του τόπου τονίζοντας το αίσθημα υπερηφάνειας όταν τέτοιες ενέργειες προέρχονται από τον χώρο της αυτοδιοίκησης αφού ο Δημήτρης Τομπουλίδης, χορηγός των βραβείων διετέλεσε Δήμαρχος της πόλης των Μελισσίων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο Θεματικός Αντιδήμαρχος Ηλίας Βιλιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα