20 Απριλίου 2024 / 3:56 μμ
20 Απριλίου 2024 / 3:56 μμ

Απομακρύνουν τον CEO της εισπρακτικής PWH

από fimotro

Απομακρύνεται, οριστικά αυτή τη φορά, ο (επί μήνες διατελών υπό παραίτηση) Κώστας Μητρόπουλος από την Εισπρακτική Εταιρεία, PWH που ήταν αποσπασμένος εκεί. Αποχωρεί όμως, όπως συνήθως το κάνει, με εντυπωσιακό τρόπο καθώς στην ολιγόμηνη θητεία του κατάφερε το αδύνατο:
Να συγκρουστεί με τους περισσότερους μετόχους της εταιρείας, να λογομαχήσει πολύ έντονα με μέλη του Δ.Σ. να αντιδικήσει με προμηθευτές της, να προκαλέσει τις δημόσιες εποπτικές αρχές και, μεταξύ πολλών άλλων, να συγκρουστεί άγρια μέσα σε επτά μόλις μήνες και με τους δυο νομικούς συμβούλους της εταιρείας που είναι διακεκριμένοι και μεγάλης εμπειρίας δικηγόροι.
Η τελευταία αυτή σύγκρουση με τους νομικούς οδηγήθηκε, ήδη, στα Δικαστήρια. Στη μακροχρόνια δικαστική διαδικασία, που θα ακολουθήσει είναι βέβαιο ότι θα δοθούν πλήρεις εξηγήσεις για τη μεγάλη και διαρκή αντιπαλότητα του Κώστα Μητρόπουλου με τους δικηγόρους και τη νομική τους υπηρεσία.
Άξια δε μεγάλης προσοχής είναι η εισήγηση που εξετάζεται να απασχοληθεί στη γραμματεία της εταιρείας, το αμέσως επόμενο διάστημα, ο… κωδωνοκρούστης της ενορίας όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας μετά την επίμονη άρνηση του… καντηλανάφτη της!!!
Όλα αυτά μας θύμισαν έντονα μια συγκρουσιακή αρχή καριέρας που κατέληξε σε σφοδρές αντιδικίες με τους φίλους και συνεταίρους οι οποίες διαρκούν μέχρι σήμερα, μια συνέχεια στο ΤΑΙΠΕΔ όπου κατηγορήθηκαν, δημόσια και επανειλημμένα τρεις υπουργοί των κυβερνήσεων της εποχής ότι καθυστερούν, δήθεν, τις ιδιωτικοποιήσεις και μια διαχρονική, εν πολλοίς ακατανόητη, εχθρότητα προς το δικηγορικό λειτούργημα.
Το θέμα είναι τεράστιο και θα επανέλθουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα