29 Μαρτίου 2024 / 4:02 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:02 μμ

Απολογείται σήμερα ο πατέρας για το θάνατο του 6 μηνών βρέφους του

από fimotro

Η ώρα της απολογίας για τον 52χρονο πατέρα του μόλις 6 μηνών βρέφους, που έχασε τόσο πρόωρα και με τραγικό τρόπο τη ζωή του κατά τη διάρκεια οικογενειακού καβγά, έφτασε.
Ο 52χρονος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή Νεαπόλεως στις 12.30 μετά το μεσημέρι, προκειμένου να εξηγήσει, τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της οικογένειας στη Σητεία και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του μωρού.
Σε βάρος του 52χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση θανατηφόρας βλάβης.
Ο θάνατος του άτυχου βρέφους, που σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, επήλθε από σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη τόσο στην τοπική κοινωνία της Σητείας όσο και ολόκληρης της Κρήτης.
Το χρονικό της τραγωδίας
Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (18/1), όταν ο 52χρονος άνδρας – υπάλληλος του δήμου Σητείας – επέστρεψε στο σπίτι του μετά από μία εκδήλωση κατά την οποία, όπως λένε οι μαρτυρίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.
Ο 52χρονος κατά την επιστροφή του στο σπίτι βρήκε την 30χρονη σύζυγό του και το 6 μηνών αγοράκι του και – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – άρχισε να λογομαχεί με την σύζυγό του.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο θερμόαιμος σύζυγος χτύπησε την 30χρονη – που κρατούσε στην αγκαλιά της το 6 μηνών βρέφος – με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο καυγάς σταμάτησε και αμέσως οι γονείς πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.
Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωράκι.
Το αγοράκι υπέκυψε τελικά στα τραύματα του το πρωί της Πέμπτης, καθώς έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα