19 Απριλίου 2024 / 4:24 πμ
19 Απριλίου 2024 / 4:24 πμ

Αποκλείστηκε η Χρυσή Αυγή από τις Επιτροπές για το πολυνομοσχέδιο! (βίντεο)

από fimotro

«Φαίνεται πως υπάρχει πλήρης νομιμοποίηση, συμψηφισμός από την πλευρά της Χρυσής Αυγής» σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης σχετικά με το επεισόδιο μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Νίκου Δένδια νωρίτερα στη Βουλή.

O κύριος Βούτσης τόνισε ότι επί του προκειμένου και με όρους πολιτικούς, η παράταξη της Χρυσής Αυγής έχει συλλογική ευθύνη γι” αυτή τη συμπεριφορά.

Ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι κατόπιν αυτών είναι εντελώς απαραίτητο, «πέραν της παραπομπής του κ. Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής να μη συμμετάσχει στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο».

«Έδειξαν ότι είναι διατεθειμένοι δια της αυτοδικίας να συμμετάσχουν σε αυτές τις διαδικασίες, άρα προληπτικά η θέση μας είναι ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το νομοσχέδιο», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας από τα βουλευτικά έδρανα.

Τη διακοπή της συνεδρίασης, για λίγα λεπτά, μέχρι να βγει από την αίθουσα η Χρυσή Αυγή, ζήτησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Μάκης Μπαλαούρας, καθώς ανακοίνωσε ότι έγινε δεκτή από το Σώμα η πρόταση μομφής.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα