20 Απριλίου 2024 / 9:36 πμ
20 Απριλίου 2024 / 9:36 πμ

Αποκάλυψη: Το 1987 η Αυστραλία κατηγόρησε τον Τραμπ για σχέσεις με τη μαφία

από fimotro

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ διεκδικούσε το 1987 αυτό το συμβόλαιο με τον Ομιλο Kern Corporation αλλά η αστυνομία της Αυστραλίας ζήτησε να αποκλειστούν. Ο Τραμπ ήθελε εκείνη την εποχή να ανοίξει στην Αυστραλία δύο καζίνο στην Atlantic City, το Trump Plaza και το Trump Castle.


«Η Atlantic City θα είναι ένα ύποπτο πρότυπο για το Σίδνεϋ και κατά την άποψή μας οι σχέσεις του Τραμπ με την μαφία είναι λόγος για να απορριφθεί ο όμιλος Kern/Trump» είχε εκτιμήσει η αστυνομία του Σίδνεϋ, σε αναφορά της, στις 3 Απριλίου 1987.
Αυτές οι μυστικές αναφορές δημοσιοποιήθηκαν την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017, αφού τα αρχεία αποχαρακτηρίστηκαν μετά από 30 χρόνια. Την αποκάλυψη είχε κάνει τον περασμένο Αύγουστο η εφημερίδα The Australian, χωρίς να δώσει καμία λεπτομέρεια για τις υποτιθέμενες σχέσεις του Τραμπ με την μαφία.
Ας σημειωθεί ότι η αυστραλιανή αστυνομία είχε επιφυλάξεις για τρεις από τους τέσσερις ομίλους που υπέβαλαν προσφορές, μεταξύ των οποίων και για την Hong Kong Macao Sydney, την οποία υποπτευόταν για σχέσεις με την κινεζική μαφία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα