28 Μαρτίου 2024 / 5:32 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:32 μμ

Αποκάλυψη: Το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη το έχει κάποιος από τον περίγυρό της!

από fimotro

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο «φως» για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, με την υπόθεση να παίρνει νέα τροπή. Από τη στιγμή του θανάτου της, η Αστυνομία και οι δικοί της άνθρωποι ψάχνουν να βρουν το κινητό της τηλέφωνο της 44χρονης. Σύμφωνα μάλιστα, με μια εκδοχή κάποιος θέλοντας να καλύψει τα ίχνη του, πέταξε το κινητό της Ειρήνης στη λίμνη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας προέβη σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, σύμφωνα με τον κ. Βασίλη Ταουξή το κινητό της 44χρονης βρίσκεται στα χέρια κοντινού της ανθρώπου.

«Θεωρούμε βάσιμα ότι κάποιος από τον περίγυρό της έχει στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο», λέει ο κ. Ταουξής στο STAR. Ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του το τηλέφωνό της γνώριζε την 44χρονη και θεωρητικά είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής ενεργοποίησε το Viber. Είναι ο άνθρωπος – κλειδί που μπορεί να λύσει το γρίφο του θανάτου της 44χρονης μητέρας.

Ξεσπά ο αδερφός της 44χρονης

«Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου, όχι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά σε καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε κάποιος και μέσω της απειλής που δέχτηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε ή τους είπανε θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεται ότι εσύ είσαι ο φονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός της άτυχης 44χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα