29 Μαρτίου 2024 / 11:15 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:15 πμ

Η σύζυγος Φιγιόν πήρε πάνω από 900.000 ευρώ σε αργομισθίες!

από fimotro

penelope fillonΗ σύζυγος του υποψηφίου της Δεξιάς στις προεδρικές εκλογές, Φρανσουά Φιγιόν, που θεωρείται ύποπτη για αργομισθία, εισέπραξε συνολικά περισσότερα από 900.000 ευρώ, ως «κοινοβουλευτική βοηθός» και συνεργάτιδα σε ένα λογοτεχνικό περιοδικό, γράφει η εβδομαδιαία εφημερίδα Le Canard Enchaîné στο φύλλο της που θα κυκλοφορήσει αύριο.
Επιπλέον, ο συντηρητικός υποψήφιος πλήρωσε δύο από τα παιδιά του ως κοινοβουλευτικούς βοηθούς με το ποσό των 84.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα σήμερα, την ημέρα που οι ερευνητές κατέσχεσαν έγγραφα από την Εθνοσυνέλευση.
Ο Φρανσουά Φιγιόν δηλώνει ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο να του προσάψει κανείς.

Εν τω μεταξύ, ο υποψήφιος της Δεξιάς στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν επιβεβαίωσε αργά χθες ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Πενέλοπι εξετάστηκαν νωρίτερα τη Δευτέρα από τις διωκτικές αρχές στο πλαίσιο της έρευνας για κατηγορίες περί εικονικής της απασχόλησης.
Ο Φιγιόν που έχει απορρίψει τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του προσέφερε πραγματική εργασία, τόνισε πως ο ίδιος και η σύζυγος του Πενέλοπι χορήγησαν πληροφορίες που θα βοηθήσουν «στην εξακρίβωση της αλήθειας για την εργασία που επιτελούσε η κα Φιγιόν».

Σ.Σ. Fimotro: Τα πράγματα δυσκολεύουν για τον υποψήφιο της Γαλλικής κεντροδεξιάς. Πόσο θα τον φθείρει αυτό το σκάνδαλο είναιμκάτι που θα φανεί στο μέλλον. Και θα φανεί σίγουρα στις Γαλλικές προεδρικές εκλογές του Μαίου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα