19 Απριλίου 2024 / 9:53 πμ
19 Απριλίου 2024 / 9:53 πμ

Απατεώνες πήραν από 70χρονη ακόμη και τα κοσμήματα από τη θυρίδα!

από fimotro

Έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό μαζί με τον σύζυγό της, πρώην στέλεχος μεγάλων βρετανικών τραπεζών. Παρά την πείρα και τη μόρφωσή της, όμως, η 70χρονη από το Κολωνάκι βρέθηκε στο δόκανο απατεώνων και έφτασε στο σημείο να τους παραδώσει όχι μόνο τα χρήματα, αλλά ακόμη και τα κοσμήματα που είχε ασφαλίσει σε τραπεζική θυρίδα.
Σύμφωνα με την «Εspresso» όλα άρχισαν με ένα απλό τηλεφώνημα. Ένας άγνωστος τηλεφώνησε στη γυναίκα και της είπε πως είναι ο διευθυντής της ΔΟΥ στην οποία υπάγεται εκείνη, ο σύζυγος και ο γιός της. Ο άγνωστος άνδρας της είπε πως ο γιος της δικαιούται επιστροφή της τάξης των 300.000 ευρώ από την εφορία, λόγω λαθών που έχουν γίνει στο παρελθόν. Η γυναίκα πίστεψε τα πάντα. Έκλεισε ραντεβού με τον άγνωστο στο σπίτι της. Όταν ένας καλοντυμένος σοβαρός κύριος της χτύπησε το κουδούνι η γυναίκα πίστεψε πως είχε να κάνει με στέλεχος της εφορίας.
Εκείνος της ζήτησε τα έγγραφα εκείνα που αποδείκνυαν την οικονομική επιφάνεια της οικογένειάς της για να πιστοποιήσει ως εφοριακός πως όντως έπρεπε να επιστραφεί το ποσό των 300.000 στον γιο της. Εκείνη δεν είχε τίποτε να του επιδείξει, παρά μόνο τα περιουσιακά στοιχεία που είχε φυλαγμένα σε θυρίδα τράπεζας. Μετρητά και κοσμήματα.
Μάλιστα ήταν η ίδια που πήγε στην τράπεζα, άνοιξε τη θυρίδα και του παρέδωσε ποσό των 100.000 ευρώ και κοσμήματα για να γίνει η απαραίτητη καταγραφή από την εφορία.
Φυσικά ο άνδρας εξαφανίστηκε και τα μετρητά μαζί με τα κοσμήματα έκαναν “φτερά”.
Πηγή: Espresso

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα