19 Απριλίου 2024 / 10:49 πμ
19 Απριλίου 2024 / 10:49 πμ

Απαντούν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης για την αποβολή του Ρονάλντο

από fimotro

Εξόργισε τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης η αποβολή του Ρονάλντο στο “Camp Nou”, έτσι αποφάσισαν να αντιδράσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο στη ρεβάνς του “Santiago Bernabeu”.

Το βράδυ της Κυριακής (13/8) η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Ρεάλ Μαδρίτης για την πρώτη αναμέτρηση των ομάδων με φόντο το τρόπαιο του ισπανικού Super Cup.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού πρώτα έδωσε το προβάδισμα στους Μαδριλένους με ένα καταπληκτικό γκολ, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και αποβλήθηκε. Εκνευρισμένος έσπρωξε τον διαιτητή και η ισπανική ομοσπονδία τον τιμώρησε με 5 αγωνιστικές. Η όλη ιστορία έχει εξοργίσει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει φέρει μια αίσθηση αδικίας στο στρατόπεδο των “μερένγκες”.

Οι φίλοι της “Βασίλισσας” δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να αφήσουν την υπόθεση να περάσει έτσι και ενόψει της ρεβάνς τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (σφυρίζει ο José María Sánchez Martínez) σχεδιάζουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Όπως υποστηρίζει η “Marca”, οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζουν το “χτύπημα” τους στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, χρησιμοποιώντας την περίφημη panolada. Θα ανεμίσουν δηλαδή λευκά μαντήλια, εκφράζοντας την αγανάκτηση τους στις διαιτητικές αποφάσεις που θεωρούν ότι είναι εναντίον της ομάδας τους.

Αυτό θα συμβεί στο 7ο λεπτό συμβολικά – είναι ο αριθμός της φανέλας του Ρονάλντο, που σκόραρε στο “Camp Nou”, έδειξε τη φανέλα του στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα και λίγο μετά πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα