17 Απριλίου 2024 / 2:39 πμ
17 Απριλίου 2024 / 2:39 πμ

Απίστευτο: Χωρίς νερό και πάλι περιοχές της Θεσσαλονίκης!

από fimotro

Για ακόμα μία φορά παραμένουν χωρίς νερό περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Το πρόβλημα υδροδότησης έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου μισή ώρα. Σύμφωνα με το skai.gr, υπάρχει θέμα θολότητας στο νερό που φτάνει στο αντιολαστάσιο του Δενδροποτάμου. Τα συνεργεία της ΕΥΑΘ εργάζονται για να αποκατασταθεί η βλάβη. Η ΕΥΑΘ στην επίσημη ιστοσελίδα της δίνει ως εκτιμώμενο χρόνο αποκατάσταση τις 9.30 το βράδυ.

Τροχαία και πτώσεις δέντρων από την κακοκαιρία

Η έντονη καταιγίδα που έπληξε το μεσημέρι της Δευτέρας την Θεσσαλονίκη δημιούργησε σωρεία προβλημάτων σε αρκετά σημεία της πόλης. Συγκεκριμένα υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών και των πολιτών στη δυτική Θεσσαλονίκη και ειδικά στις περιοχές Νεάπολης και Μετεώρων.

Όπως κατέγραψε ο φακός οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους, με αποτέλεσμα αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν, κάδοι απορριμάτων να παρασυρθούν, φρεάτια να ξεχειλίζουν και ο κόσμος να μην μπορεί να συνεχίσει τη διαδρομή του.

Η καταιγίδα, που εκτός από ισχυρή νεροποντή έφερε και δυνατούς ανέμους, ξεκίνησε γύρω στις 3 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα κεντρικοί δρόμοι να μετατραπούν μέσα σε λίγα λεπτά σε λίμνες, δημιουργώντας προβλήματα στη μετακίνηση των οχημάτων και των πεζών, ενώ τα νερά παρέσυραν κάδους σκουπιδιών.

Χαλαζόπτωση σημειώθηκε στον Χορτιάτη και στον Άγιο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την Τροχαία, από τη βροχή προκλήθηκαν τροχαία ατυχήματα, όλα ευτυχώς με υλικές μόνο ζημιές, ενώ την ίδια ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δένδρων.

Κανονικά διεξάγεται μέχρι τώρα η κίνηση στην Περιφερειακή Οδό, όπου, όμως, τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, λόγω της συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα.

Έντονα φαινόμενα έπληξαν, επίσης, περιοχές της Χαλκιδικής που συνορεύουν με το νομό Θεσσαλονίκης, ενώ στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής υπάρχουν αναφορές για υπερχείλιση ρέματος.

Φωτογραφίες: life-events.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα