29 Μαρτίου 2024 / 1:22 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:22 μμ

Απίστευτο: Στηρίζει τον γελοίο Μπέντο ο Μαρινάκης!

από fimotro

Με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έκραξαν τον γελοίο Μπέντο, τα έβαλε μετά το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» έκανε… συστάσεις στον κόσμο για τις αντιδράσεις του, ενώ εξέφρασε και την στήριξή του στον αστείο Πορτογάλο τεχνικό! «Είναι μια δύσκολη στιγμή να χάνει ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του. Βρισκόμαστε σε μια συνεχή μάχη, ωστόσο βρισκόμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Ήρθαν κάποια κακά αποτελέσματα, είχαμε κάποιες ατυχίες. Εμείς είμαστε εκεί για να παλέψουμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να κερδίζουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για κραξίματα, ούτε για τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να βγάλουμε τον εγωισμό μας, έχουμε τους καλύτερους παίκτες απ’ όλους και σύντομα θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Στηρίζω τους παίκτες και το προπονητικό τιμ και όσους είναι κοντά στην ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια δυνατή, είτε το θέλουν είτε όχι. Το να βρίζει κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο, όλοι είμαστε φανατικοί. Παίκτη του Ολυμπιακού, είτε τον προπονητή μας δεν μπορεί κανείς να εκδηλώνεται εναντίον του. Βρισκόμαστε σε μια μάχη, όλοι έχουν τη στήριξή μου», ανέφερε.

Σ.Σ. Fimotro: Κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Δεν εξηγείται διαφορετικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα