29 Μαρτίου 2024 / 1:22 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:22 πμ

Απίστευτο: Ο Τραμπ έγραψε μόνος του την ιατρική γνωμάτευση πριν τις εκλογές!

από fimotro

Η γνωμάτευση του προσωπικού γιατρού του Ντόναλντ Ταμπ στη Νέα Υόρκη η οποία είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την εκστρατεία του ρεπουμπλικάνου το 2015 και διαβεβαίωνε πως ο μεγιστάνας θα γινόταν «ο υγιέστερος άνθρωπος που θα εκλεγεί ποτέ στην προεδρία» είχε υπαγορευθεί από τον ίδιο τον υποψήφιο, δήλωσε ο γιατρός Χάρολντ Μπόρνστιν την Τρίτη.

«Υπαγόρευσε ολόκληρη την επιστολή. Δεν έγραψα αυτή τη γνωμάτευση», είπε ο Μπόρνστιν στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Επανέλαβε τον ισχυρισμό σε χωριστή συνέντευξη αργότερα στο NBC News.

Ο Μπόρνστιν είπε στο NBC News πως ο χαρακτηρισμός «ο υγιέστερος» μάλλον ήταν «μαύρο χιούμορ». Ο Τραμπ του διάβασε την επιστολή ενώ ο γιατρός και η γυναίκα του κινούνταν με αυτοκίνητο στο Σέντραλ Παρκ, αφηγήθηκε ο Μπόρνστιν στο CNN.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς δήλωσε στους δημοσιογράφους την Τρίτη ότι η ανάκτηση του ιστορικού του Τραμπ από τον γιατρό αποτελούσε μέρος μιας «τυποποιημένης διαδικασίας» και ότι το υλικό περιήλθε στην κατοχή της «ιατρικής μονάδας» της αμερικανικής προεδρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα