29 Μαρτίου 2024 / 7:28 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:28 πμ

Απίστευτο βίντεο: Ο Μαρινάκης με τον επιχειρηματία-χορηγό της Φενέρ τραγουδάνε στον Ρέμο!

από fimotro

Περίμενε κανένας να δει τον εφοπλιστή Β. Μαρινάκη να τραγουδάει το we are the world στην πίστα με τον Ρέμο; Μάλλον όχι! Πανικός έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο “Αθηνών Αρένα”, το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Κι αυτό γιατί εκεί βρέθηκαν αμέσως μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο πρώτος για να πανηγυρίσει και ο δεύτερος μάλλον για να… πνίξει τον πόνο του από την βαριά ήττα.

Δεν ήταν όμως μόνοι τους. Εκεί βρισκόταν και ο Φερίτ Σαχένκ, ιδιοκτήτης της Dogus, χορηγό της τουρκικής ομάδας, αλλά και της Ευρωλίγκα. Ένας άνθρωπος με περιουσία που φτάνει τα 2.4 δις δολάρια, ο πλουσιότερος στην Τουρκία, αλλά και ο 722ος πλουσιότερος στον κόσμο.

Τι έγινε λοιπόν το βράδυ στον Ρέμο; Χαμός, αφού Μαρινάκης και Σαχένκ ανέβηκαν μαζί στην πίστα, αγκαλιάστηκαν με τον τραγουδιστή και του έκλεψαν λίγη από την δόξα τραγουδώντας τον ύμνο του Ολυμπιακού στο μικρόφωνο, καθώς και το “We are the world” που είχε γράψει ο Μάικλ Τζάκσον! Σε ένα άλλο video όπως θα δείτε, ο Σαχένκ τραγουδάει με πάθος τον ύμνο της Φενέρμπαχτσε. Να σημειωθεί, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης φορούσε ακριβώς τα ίδια ρούχα (μαύρο πουκάμισο) με αυτά που φορούσε στο γήπεδο, επομένως πήγε… καπάκι.

Ο  Ρέμος ακούγεται μάλιστα να λέει στο μικρόφωνο προς τον Μαρινάκη “Βαγγέλη βρήκαμε ποιος θα πάρει τον Ολυμπιακό μετά από εσένα”, υποδεικνύοντας τον Σαχένκ! Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κράτησε πιο ήπιους τόνους, διασκεδάζοντας από το τραπέζι του. Ως γνωστόν άλλωστε, ο Ρέμος είναι ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής του Σέρβου κόουτς και τον έχει… τιμήσει πολλάκις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα