19 Απριλίου 2024 / 4:35 πμ
19 Απριλίου 2024 / 4:35 πμ

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΟΣΕ!

από fimotro

Αγανάκτηση εκφράζουν με τηλεφωνήματά τους οι 100 περίπου επιβάτες της αμαξοστοιχίας intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά εγκαταλειφθεί στο…πουθενά κάπου μεταξύ Αλιάρτου και Θηβών μετά το τραγικό περιστατικό της παράσυρσης του ανθρώπου που έβοσκε τα πρόβατα του κοντά στη γραμμή του ΟΣΕ και δυστυχώς τραυματίσθηκε θανάσιμα.
Το δυστύχημα έγινε περίπου στις 7 και τέταρτο και από εκείνη την ώρα οι 250-300 επιβάτες της αμαξοστοιχίας βρίσκονται εγκλωβισμένη μέσα στην αμαξοστοιχία χωρίς να τους έχει δοθεί ούτε ένα μπουκάλι νερό ενώ δεν λειτουργεί και ο κλιματισμός όπως καταγγέλλουν.
“Οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ έχουν εξαφανισθεί , αναζητούμε τον προϊστάμενο δεν το βρίσκουμε πουθενά, θέλουμε μια ενημέρωση αν θα φύγουμε κάποια στιγμή από εδώ γιατί ταξιδεύουμε για Βόρεια Ελλάδα και ανησυχούν οι δικοί μας” ανέφερε στο ΛΑΜΙΑ FM-1 η κα Ελένη Σ. επιβάτης του τρένου.

Πηγή: εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα