29 Μαρτίου 2024 / 8:10 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:10 πμ

Απίστευτη διαφήμιση – ύμνος για την Ελλάδα με τον Αντετοκούνμπο (βίντεο

από fimotro

Με το σλόγκαν: «Πώς γίνεται μια τόσο μικρή χώρα να χωράει τόσο μεγάλη ομορφιά;», η γνωστή αεροπορική εταιρεία γύρισε μια διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον «Greek Freak». Σε αυτήν ο διάσημος NBAer παίζει με παιδάκια, φωτογραφίζεται στη Σαντορίνη, δοκιμάζει παραδοσιακά φαγητά, χορεύει, χαμογελάει και εντυπωσιάζεται από τις ομορφιές του τόπου μας.
Δίχως αμφιβολία, πρόκειται για μία από τις καλύτερες διαφημίσεις των τελευταίων ετών, με τον χαμογελαστό «Giannis» να ετοιμάζεται να γίνει viral για άλλη μια φορά. Άλλωστε, ο ίδιος και η οικογένειά του είναι πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού και διαφημίζουν παντού την Ελλάδα με την παρουσία τους, τα επιτεύγματά τους και τη σεμνότητά τους.

Η «Aegean» αναφέρει κάτω από το βίντεο:

«Η Ελλάδα μας είναι γεμάτη με μικρά μυστικά τεράστιας ομορφιάς.

Η AEGEAN μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σου ζητούν να μοιραστείς μαζί τους τα δικά σου μικρά μυστικά για να τα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο!

Μπες και εσύ στο http://greecebygreeks.gr, μοιράσου μαζί μας ένα ξεχωριστό, μικρό μυστικό που θα άξιζε να ζήσει, να δει, να ακούσει, να γευτεί ένας επισκέπτης της χώρας μας και κάνε τις διακοπές του πραγματικά αξέχαστες.

Έλα να δείξουμε σε όλο τον κόσμο, την Ελλάδα όπως μόνο εμείς την ξέρουμε!

Στείλε το μυστικό σου: http://greecebygreeks.gr».

Δείτε την τρομερή διαφήμιση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα