19 Απριλίου 2024 / 10:54 πμ
19 Απριλίου 2024 / 10:54 πμ

Απίστευτες απειλές από σύμβουλο του Ερντογάν: “Θα σπάσουμε τα πόδια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια” (Βίντεο)

από fimotro

O επικεφαλής των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν δεν διστάζει να απειλήσει ακόμα και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ τα  «πυρά» του στοχεύουν και τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, γνωστός για τις εθνικιστικές του απόψεις και τις ανιστόρητες παρεμβάσεις του κατά της Ελλάδας, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στο θέμα των Ιμίων.

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στα Ίμια είπε πως η Τουρκία θα σπάσει τα χέρια και τα πόδια σε όποιον Ελληνα πρωθυπουργό, υπουργό και αξιωματούχο πατήσει στα Ιμια. «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο», είπε μεταξύ άλλων σε έξαλλη κατάσταση ο σύμβουλος του Ερντογάν.

Turkish president #Erdogan’s chief advisor Yigit Bulut threatens #Greece, says Athens will face the wrath of #Turkey worse than #Afrin offensive, vows to break arms & legs of officials, PM or any Minister, who dare to land on disputed Kardak/Imia islet in Aegean. pic.twitter.com/XPmATUchnm — Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) 1 Φεβρουαρίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα