20 Απριλίου 2024 / 3:06 πμ
20 Απριλίου 2024 / 3:06 πμ

Απάντηση του ΕΣΡ στους μετόχους του Mega

από fimotro

Μετά τους ισχυρισμούς των μετόχων του Mega περί ευθύνης του ΕΣΡ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σταθμός, το ΕΣΡ εξέδωσε σήμερα απάντηση, στα όσα του καταλογίζουν οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού, αρνούμενο ότι υπήρξε αβελτηρία από την πλευρά του.

Η απάντηση του ΕΣΡ:

«Στους σκοπούς του ΕΣΡ, όπως περιγράφονται στο Σύνταγμα και τους νόμους, δεν περιλαμβάνεται η παρέμβαση και, πολύ περισσότερο, η στήριξη επιχειρηματικών σχεδίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα, του οποίου η ρύθμιση του έχει ανατεθεί. Είναι όχι απλώς άτοπο, είναι αδιανόητο, για ένα θεσμικό όργανο που μπορεί να χρειαστεί να κρίνει επί θέματος, δυναμένου να αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης μεταξύ προσώπων με αντίθετα συμφέροντα, να έχει εκ των προτέρων εκφράσει άποψη επ’ αυτού. Στο πλαίσιο αυτό δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως αβελτηρία η εμμονή του ΕΣΡ στο θεσμικό του ρόλο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα