18 Απριλίου 2024 / 6:20 πμ
18 Απριλίου 2024 / 6:20 πμ

Απάντηση Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Φύκια για μεταξωτές κορδέλες

από fimotro

Απάντηση σε tweet του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, έδωσε το γραφείου τύπου του πρωθυπουργό, με την οποία τον καλεί να ψηφίσει τα 3,6 δισ. ευρώ θετικών μέτρων για τα χαμηλά και μεσαία στρώματα.
Ο κ. Μητσοτάκης στην ανάρτησή του ανέφερε «ο κ. Τσίπρας αρνείται να επιστρέψει μέρος του πλεονάσματος πίσω στην κοινωνία. Τον καλώ να υιοθετήσει την πρότασή μας τώρα».
«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται τι σημαίνει πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 και τι του 2017. Τα 620 εκατ. ευρώ για τους χαμηλοσυνταξιούχους δεν τα ψήφισε το Δεκέμβριο» τονίζει στην ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.
Προσθέτει «τώρα που δείχνει όψιμη σπουδή για το πλεόνασμα, μπορεί να επανορθώσει, ψηφίζοντας τα 3,6 δισ. ευρώ θετικών μέτρων για τα χαμηλά και μεσαία στρώματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα