20 Απριλίου 2024 / 1:16 μμ
20 Απριλίου 2024 / 1:16 μμ

Ανόητες οι εκλογές – Κυριάκο κατέβα στις φτωχογειτονιές και το λαό!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Αγαπητό Fimotro,

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου βρεθεί και όπου σταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κάνει σημαία τις εκλογές! Διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους-ακόμη και χθες το ίδιο ανέφερε στη βουλή που επισκέφθηκε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες-ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019. Δεν γνωρίζω αν πραγματικά το πιστεύει ή το επικοινωνιακό του επιτελείο και οι στενοί του σύμβουλοι και συνεργάτες του έχουν επιβάλλει να το λέει.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ιστορικά και στατιστικά αυτό δεν ισχύει. Επιθυμία του κάθε πρωθυπουργού είναι να εξαντλήσει την τετραετία και να ξανακερδίζει τις εκλογές. « Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων-λαού». Δεν ξέρω αν στην Κρήτη ήπιε κανά ποτηράκι τσικουδιά πάρα πάνω και κελάηδησε περισσότερο, αλλά αυτή η εμμονή ξορκίζοντας τις εκλογές δεν έχει βάση με το μπάχαλο που υπάρχει.

Οι εκλογές ποτέ δεν είναι ανόητες ή ανόητοι αυτοί που τις ζητούν. Διότι αν έτσι έχουν τα πράγματα ο πρώτος «ανόητος» θα πρέπει να είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όταν τις επέβαλε με την εκλογή προέδρου Δημοκτατίας, αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου με τον δικό του τρόπο. Άρα λοιπόν «ανόητος» δεν είναι αυτός που τις επικαλείται αλλά οι πρώτοι διδάξαντες άνευ ουσίας και λόγου!

Το συνεχές όχι του πρωθυπουργού σε εκλογές, έχει πολλές ερμηνείες.
1) Μοιάζει με το «όχι» της γυναίκας που εννοεί το «ναι» και προσπαθεί να βρει τρόπο για να το δείξει.
2)Υπάρχει μια λαϊκή παροιμία που λέει: Λαγός κλαρί εκούναγε κακό της κεφαλής του.
3) Υπάρχει η Τρίτη με τον τσοπάνο, το λύκο και τα πρόβατα.

Έχουμε και μια τέταρτη την οποία λένε και στο χωριό μου. Είναι και πολύ επίκαιρη αφού έρχεται και ο Γενάρης.

Ο Αλέξης ανακηρύχτηκε ως ένας από τους πιο σεξυ πολιτικούς της υφηλίου. Με αυτή την έννοια λοιπόν πρέπει να αποφασίσει ποια ιδιότητα του ταιριάζει περισσότερο για το καλό του ελληνικού λαού για να μην υποφέρει όλο το χρόνο όπως λέει και η παροιμία. Δεν μπορεί λοιπόν ο Αλέξης να θέλει: Νάμουν: το Μάη γάιδαρος… Τον Αύγουστο…Κριάρι… Όλο το χρόνο κόκορας… και Γάτος το Γενάρη…Αλέξη αποφάσισε λοιπόν τι από όλα θέλεις, πάρε τις αποφάσεις σου και ξέχασε το 2019.

Εσύ Κυριάκο καλά κάνεις και φωνάζεις για εκλογές. Αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει. Όπως και το ποδόσφαιρο με τους άστεγους. Καλός είσαι και στο Μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα. Πρέπει να τα αναδείξεις. Κυρίως όμως του ΔΡΟΜΕΑ. Κατέβα στις φτωχογειτονιές, και το λαό για να τον πείσεις για την «συμφωνία αλήθειας» που έχεις υπογράψει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα εφαρμοστεί.

Σε όλες τις δραστηριοτητές σου μην εμπιστεύεσαι πάντα τις κάμερες να σε ακολουθούν, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να σε αγαπήσει ο κόσμος. Ο δρόμος είναι ελεύθερος μπροστά στη χαμένη ελπίδα και τα όνειρα των Ελλήνων που πρόδωσε η πρώτη φορά «αριστερά».

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες, καλές γιορτές καλή δύναμη για ότι ευγενές και ωραίο στη ζωή σας….Κ.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα