25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά με ψήφους 14-11!

από fimotro

Η απόφαση που περίμεναν όλοι πάρθηκε από το ΣτΕ. Ο νόμος Παππά κρίθηκε αντισυνταγματικός, τα χρήματα στους υπερθεματιστές θα επιστραφούν άμεσα! Τελικά η γραμμή που υποστήριξε η αντιπολίτευση πέρασε!. Επί της ουσίας;  Ο διαγωνισμός είναι σαν να μην έγινε ποτέ Αναμένοντας την επίσημη αντίδραση του Μαξίμου αλλά και της αντιπολίτευσης. Η απόφαση αιφνιδίασε διότι όλη την ημέρα το επικρατέστερο σενάριο μιλούσε για αντισυνταγματικότητα του νόμου, αλλά η απόδαση θα έδινε προθεσμία στην κυβέρνηση να τον «διορθώσει», με την συγκρότηση του ΕΣΡ. Έρχονται από αύριο ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις..

Η απάντηση της κυβέρνησης

Νομοθετική πρωτοβουλία για τις τηλεοπτικές άδειες φέρνει η κυβέρνηση την προσεχή Δευτέρα, αντιδρώντας στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο οποίος ρύθμιζε το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο χειρισμός του θέματος θα παραμείνει στα χέρια του Νίκου Παππά, ο οποίος έχει την στήριξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν από τούδε και στο εξής για το κυβερνητικό στρατόπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα