28 Μαρτίου 2024 / 10:49 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:49 πμ

Αντιδήμαρχος Αθηναίων: Ανοργανωσιά στο θέμα της ρόδας

από fimotro

Την ευθύνη του Δήμου Αθηναίων για τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί με την περιβόητη ρόδα στο Σύνταγμα, η οποία ήταν να λειτουργήσει και να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, αλλά ουδέποτε τέθηκε σε λειτουργία, ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, επιχειρώντας ωστόσο, να μεταβιβάσει το μεγαλύτερο μερίδιο στον Πολιτιστικό Οργανισμό, ο πρόεδρος του οποίου έχει ήδη παραιτηθεί.

Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαγιαννάκης έκανε λόγο για «ανοργανωσιά» του Δήμου Αθηναίων, διευκρινίζοντας πως την επίβλεψη είχε αναλάβει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου και με αυτή την έννοια δεν ευθύνεται άμεσα ο Δήμος.

Ο αντιδήμαρχος επισήμανε ότι η απόφαση του δημάρχου Γιώργου Καμίνη να απομακρυνθεί η ρόδα ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή τη δεδομένη στιγμή, καθώς οι βελτιώσεις που ζητούσε ο Δήμος και είχαν σχέση με την ασφάλεια, θα παρέχονταν μετά τις 4 – 5 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα