19 Απριλίου 2024 / 3:38 πμ
19 Απριλίου 2024 / 3:38 πμ

Αντεπίθεση Καμμένου σε Φίλη: Εγώ ακροδεξιός; Για δείτε πόσο μεγάλη δεξιά στροφή κάνατε (βίντεο)

από fimotro

«Αδύναμοι αριθμητικά αλλά με το βέτο μας συγκυβερνούμε» , ήταν το σχόλιο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, όταν έλαβε πρώτος τον λόγο να τοποθετηθεί για το Σκοπιανό στο πανέλ των καλεσμένων της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τις κόντρες με τον ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικά ερωτικά καβγαδάκια».

Στο ερώτημα αν υπάρχει απόφαση να αφήσουν τα κυβερνητικά πόστα οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, εάν ψηφιστεί από τη Βουλή συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία», ο Δημήτρης Καμμένος είπε: «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια απόφαση».

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επανέλαβε ότι «η επόμενη μέρα αν περάσει, με όλες αυτές τις προϋποθέσεις, υποθέσεις, δεν θα είναι εύκολη για τη συγκυβέρνηση».

Ο Δημήτρης Καμμένος πέρασε στην αντεπίθεση για τις βολές που δέχθηκε από τον Νίκο Φίλη, ο οποίος τον χαρακτήρισε «ακροδεξιό».

«Όσοι χαρακτηρίζουν τους άλλους, θα πρέπει να δουν οι ίδιοι πόσο μεγάλη δεξιά στροφή έχουν κάνει οι ίδιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κώστα Ζαχαριάδη, γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εάν θεωρούμε αυτή τη συνεργασία καλή και θέλουμε να τη διαφυλάξουμε, πρέπει να την προσέξουμε. Εάν την πυροβολούμε, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα